ÖĞRENCİLERİMİZE KARNE HEDİYESİ SANDIKLI BELEDİYESİNDEN

2016/2017 Eğitim ve Öğretim sezonunun ilk yarısı biterek öğrenci kardeşlerimiz karnelerini aldılar. 15 Günlük tatilde dinlenerek ikinci Eğitim ve Öğretim sezonuna dinç girmek için gerek tatil gerekse değişik aktivitelere katılarak stres ve yorgunluklarını atıyorlar.
Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'ün talimatları doğrultusunda, Sandıklı Kent Park'ta bulunan Sinema Salonumuzda gösterime girecek olan filmler "ücretsiz" olarak öğrenci kardeşlerimize hizmet vermeye başladı.
Başkan Mustafa Çöl konuyla ilgili olarak şunları kaydetti;
"İlçemizde Eğitim ve Öğretimin gelişmesi, öğrencilerimizin daha modern ortamlarda eğitim almaları için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Bunlardan bir tanesi de öğrenci kardeşlerimizi ve ailelerimizi motive etmek ve onların başarılarını arttırmak adına yarı yıl tatilinde Sinema Salonumuzda oynayacak filmleri ücretsiz yaptık."
Öğrenci kardeşlerimiz aileleri ile beraber izledikleri Sinema Filmlerinden oldukça memnun kaldıklarını, bazı kardeşlerimizin ilk defa geldikleri Sinema Salonundan memnun ayrıldıklarını, Belediye Başkanı Mustafa Çöl'e teşekkür ettiklerini ifade ettiler.
Sinema Salonuna gelmeden önce yoğunluk ve seans saatleri ile bilgi almak ayrıca rezervasyon yaptırmak için Sinema Salonumuzun 512 50 75 nolu telefonundan bilgi alınması hususunu hatırlatmak isteriz.
 
Editör: Haber Merkezi