Mustafa Gürel’in Çanakkale Zaferi mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa GÜREL, Çanakkale Zaferinin Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa GÜREL yapmış olduğu açıklamada, şunları dile getirdi.

“Vatan toprağını ve milletinin selametini kendi canından aziz bilmiş, kendisinden kat be kat fazla olan düşmana aman vermemiş, bir neslin evlatları olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Sahip olmuş olduğumuz bu Milli Ruh, ülkemizin yarınlara emin adımlarla yürümesinde en önemli güç dayanaklarından birisidir. Çanakkale Şehitlerimizin ve Gazilerimizin bizlere emaneti olan Vatan, bağımsızlık gibi kutsal ve değerli mirasları nesiller boyunca yarınlara emin adımlarla taşıyacaktır.”

BİRLİKTE OLDUĞUMUZDA HİÇ BİR GÜÇ KARŞIMIZDA DURAMAZ

GÜREL açıklamasında” Çanakkale Zaferinin bize öğrettiği en önemli derslerden birisi de birlikte olduğumuzda hiçbir gücün karşımızda duramayacağıdır. Çanakkale’de bir çok kahramanlıklar yaşanmış, bu ülkenin yetişmiş bir çok evladı şehit olmuş, Anadolu’nun her bir evinden şehitler, gaziler çıkmıştır. Askerimiz bazen yiyecek ekmek dahi bulmakta zorlanmasına rağmen, omuz omuza vererek birlikte vatanımızı müdafa etmekten geri durmamışlardır. Bu birliktelik, azim ve inanç da bize zafer getirmiştir. 1915 yılında yazılan büyük Çanakkale Destanını yazanların torunu olmaktan gurur duyuyorum. Allah (c.c) birliğimizi bozdurmasın, dirliğimizi elimizden aldırmasın. Bu ruhu bozacak her türlü ayrışmaktan, bölünmekten, kinden bizleri uzak tutsun.”

Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa GÜREL, Çanakkale Destanının yazılışının 104. Yıl dönümünde tüm Şehit ve Gazilerimize rahmet dilerken, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve eşsiz kahramanlarımızı minnet ve şükranla anıyoruz diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi