Muhtarlar Başkan Çöl İle Bir Araya Geldi

Sandıklı ilçemizde görev yapan 11 Mahalle muhtarımız Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl ile değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Toplantıda mahallelerimizde vatandaşlarımızın kendilerine aktardıkları konuları Başkan Mustafa Çöl’e ileten muhtarlarımız, yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

Başkan Mustafa Çöl daha önce söz verdikleri hizmetlerin yapıldığını, yeni yılda yapılması düşünülen proje ve çalışmalarla ilgili kendilerine bilgiler verdiler. Yeni yapılan belediye uygulamasını kendilerine anlatan Başkan Mustafa Çöl, bu program sayesinde gönderilen şikâyet ve isteklerin direk kendisine mesaj olarak geldiğini, bu mesajı ilgili müdürlüklere iletilerek çözüm sürecinin artık daha hızlı olduğunun altını çizdi.

Başkan Mustafa Çöl toplantı sonunda bütün mahalle muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederek kendilerine muhtarlık işlemlerinde vatandaşlara daha hızlı hizmet verebilmeleri için Laptop ve Ajanda hediye ettiler.

Muhtarlarımız Başkan Mustafa Çöl’e bu nazik jestleri için teşekkürlerini ileterek, el ele Sandıklı ilçemiz için gece gündüz çalıştıklarını, daha iyi hizmetlerde bulunmak için Sandıklı Belediye Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Editör: Haber Merkezi