MHP Sandıklı’da Seçim Bürosunu Açtı

Belediye Başkanlığı İçin Mustafa GÜREL’i aday göstererek Sandıklı’da iddialı olan Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı’da seçim bürosunu açtı.

Açılış kurdelesi kesiminin arkasından MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir DURMAZ’la seçim bürosunda tele konferans gerçekleştirildi.

DURMAZ ODAMDA SANDIKLI RESMİ VAR

BEN SANDIKLI MİLLETVEKİLİYİM

Sadir DURMAZ konuşmasında, Yozgatlı olduğunu ama Sandıklı’nın kendisinde ayrı bir yeri olduğunu, odasında memleketi Yozgat’ın değil Sandıklı’nın resmi olduğunu, kendisinin de Sandıklının bir milletvekili olduğunu söyledi.

Açılış öncesi zahire pazarı karşısında Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet TAYTAK’ı karşılayarak uzun bir konvoyla seçim bürosuna gelen partililerin yoğun katılımıyla seçim bürosu açılışı gerçekleşti.

Açılışta konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İbrahim ÖZER, aday sürecinin uzun sürdüğünü ancak Sandıklı’da seçimi kazanacak bir adayla yola çıktıklarını belirtti.

GÜREL PERSONELİN EKMEĞİ İLE OYNAMAYACAĞIZ

Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa GÜREL konuşmasında yıllarca esnaflık yapmış bir kişi olarak alın terinin ne olduğunu bilirim. Hiç bir belediye personelimiz endişe etmesin, hiç birinin ekmeği ile oynanmayacaktır dedi

GÜREL konuşmasını ; belediye başkanlığı döneminde kinden,kibirden,riyada uzak olup tevazu sahibi olacaklarını belirtti. Belediye başkanlığında yanlışı düzelteceğiz , eksiği tamamlayacağız , güzeli daha güzel yapacağız. Dedi.

Mustafa GÜREL konuşmasını sefer bizden , destek sizden ,zafer Allah’dandir. Cıkmış olduğumuz bu yolda Allah bizleri muvaffak etsin. Kalp kırmaktan , gönül inceltmekten , Allah’a sığınırım diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi