MHP İlçe Başkanın Özer'den Basın Açıklaması

Sandıklı Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İbrahim ÖZER bir basın açıklaması yaptı.

Açıklamasında ÖZER; Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak herkese saygı göstererek seçim çalışmalarımızı yürütmeye gayret ediyoruz. Ancak Sayın Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL, seçimi kaybettiğini anladığı her geçen gün, ilçemizdeki dostluk ve kardeşliği zedeleyecek açıklamalarda bulunmaktadır.

Sayın ÇÖL'ün bizlerle ilgili ifadeleri kendi beynindeki karanlığın yansımasıdır. Artık yalnız ve çaresizdir. Onun için söylediği hiç bir şeyin farkında değildir. Söyledikleri sadece içine kaçan kin, kibir ve nefretin dışa yansımasıdır. Yine de biz, kendisini demokratik kurallar çerçevesinde siyaset yapmaya davet ediyoruz. Her şeye rağmen biz Sandıklı’da siyasetin seviyesini düşürmek istemiyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisinin bir kurumsal yapısı vardır.Bu yapı içersinde konuşması gereken arkadaşımız çıkar,kendi ismiyle konuşur ve bizim adımıza konuşan arkadaşlarımızın konuşmaları bizi bağlar. Ama görüyoruz ki sen, içine düştüğün yalnızlık ve çaresizlikken klavye kahramanlarına, sahte sosyal medya hesaplarına sarılmışsın. Sosyal medya kahramanlığını kimlerle yaptığını biliyoruz.

Sayın ÇÖL, biz seni yanlış yaptığın yatırımlarla, yanlış uygulamalarınla, eksiklerinle , makamının gücünü kişisel ihtiraslarına kullanmanla ilgili eleştiriler yapıyoruz. Oysa sen, seçim ofisinde benim ve bazı partili arkadaşlarımızın ticari faaliyetleriyle ilgili iftira ve yalanlar konuşuyorsun. Sen , beş yıldır bu şehrin Belediye Başkanı değimlisin ? Yanlış bir şey varsa şimdiye kadar neden işlem yapmadın ? Belediye ye çağırdığın müfettişler neden işlem yapmadı? Hatta sen, neden bu firmalarla iş yapmaya devam ettin?

Belediyeler zaman,zaman ihale ile alim yapar ve satım yapar. Bunu kendinde çok iyi biliyorsun. Kameralar karşısında yapılan ihaleleri, seçim malzemesi haline getiriyorsun. Aynı ihaleye katılıp ve ihaleyi alan kişileri de aynı şualarla itham ediyor musun. İsimlerini de açıklamayı düşünüyor musun ?

Bu tarz siyaset yapmaktan çok hoşlanıyor isen , şimdi yanından ayırmadığın , sahte isimlerle sosyal medyada klavye delikanlılığı yaptırdığın personelinin, Belediyenin alt katındaki maceralarında bahsetmeni bekleriz. İnsanların ticari hayatlarını konuşmayı çok seviyorsan, okulundaki maceralardan da bahsetmeni bekleriz. Yada senin seviyene düşüp biz mi bahsedelim ?

Biz senin özelini değil, Belediyecilik anlayışını sorgulamaya devam edeceğiz. Son 3 yıl boyunca ihale yapmayarak pazarlık usulü ile alımlarda kimleri zengin ettiğini soracağız . Makamını kullanarak ticari rakiplerine ne tür zorluklar çıkartığını soracağız. 60 Bin TL ye seçimlerde dağıtmak için yapmış olduğun torbaları neden belediyenin birimlerine parça parça fatura ettiğini sormaya devam edicez. Siyasi toplantılarında yemeklerin faturalarını cebinden mi ödediğini sormaya devam edeceğiz. Mahalle aralarında dağıttığın alışveriş çeklerinin de tüyü bitmedik yetim hakkının olup, olmadığını sormaya devam ediceğiz.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz seçimin saygı çerçevesinde yapılmasını istiyoruz. Yarın ölümüzle, düğünümüzle, acı tatlı günlerimizle birbirlerimizin yüzüme bakmaya devam edeceğiz. Ondan dolayı biz senin seviyene düşmek istemiyoruz. Allah'ın izniyle 31 Mart günü Mustafa GÜREL, Sandıklı Belediye Başkanı olacaktır. Kin, Nefret, Ayrışma, Tehdit bir daha gelmemek üzere son bulacaktır. Bizden olsun olmasın, partisi ne olursa olsun, Mustafa GÜREL herkesi kucaklayacaktır.

Editör: Haber Merkezi