MHP ADAY ADAYLARINDAN ÖĞRETMENLERE ZİYARET
Sandıklı Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı tarafından Öğretmenler Günü ile ilgili bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması amacı ile yapılan ziyaretlere MHP Sandıklı İlçe Başkanı Halil Özdemir ve 2014 yerel seçimlerinde Sadıklı Belediye Başkanlığı için MHP Aday Adayları İbrahim Yıldırım, Mehmet Tuğrul, Abdullah Cengiz ve Hakan Bolcal katıldı. Pazar günü ilçemizde faaliyet gösteren eğitim sendikaları ve dershane idarecilerini ziyaret eden ekip, pazartesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve Özel Sandıklı Koleji Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Kurum amirleri ve sendika temsilcileri nezdinde tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladılar.
 Ziyaretler sonunda konuşma yapa ilçe başkanı Özdemir;” Ziyaretlerin tüm belediye başkanı aday adaylarımız ile birlikte yapmamızın özel bir anlamı var. Mevcut aday adaylarımız kendi isimlerini partimizin önünden görmeyerek, bir yarış, rekabet ortamından ziyade toplumumuzun da özlemiş olduğunu düşündüğüm güzel bir dayanışma durumunun sergilenmesi hedeflenmiştir. Partimiz beledi başkan adayımızı belirleme çalışmalarına devam etmektedir” dedi.
Editör: Haber Merkezi