Kupalarını Başkan Mustafa Çöl’e Getirdiler

Sandıklı ilçemizde eğitim ve öğretim veren Hüdai Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri yine büyük bir başarıya imza atarak aldıkları kupayı Başkan Mustafa Çöl getirerek kendilerine teşekkür ettiler.

Türkiye aşçılar federasyonu (TAFED) tarafından 7-8 Mart tarihleri arasında Manavgat’ta düzenlenen “Gastro Manavgat 2020” yarışmasında iki birincilik bir ikincilik elde ederek kendi rekorlarını geliştirmeye devam ettiler.

Okul Müdürü Osman Gönülseven’in önderliğinde Başkan Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret eden öğrencilerden oluşan heyet, kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Bilindiği üzere UNESCO tarafından 2020 Gastro şehri seçilen Afyonkarahisar’ın açmış olduğu Gastronomi yolunda, emin adımlarla ilerleyen Hüdai Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize elde ettikleri bu büyük başarı için teşekkürlerimi sunuyor, daha nice başarılara ulaşacaklarını ve desteğimizin her zaman süreceğini belirtmek istiyorum.” Dedi

Okul Müdürü Osman Gönülseven’de burada yapmış olduğu açıklamada; “Sağolsun Başkanımız desteğini hiçbir zaman üstümüzden çekmedi. Her zaman bizlerin yanında oldu. Katıldığımız Türkiye şampiyonasını da yakından takip etti. Ben şahsım ve okulum adına kendisine bu ödülü almamızdaki desteklerinden dolayı can-ı gönülden teşekkürü bir borç bilirim.”dedi

Editör: Haber Merkezi