Kaymakam Tortop Şehit Yakınları ve Gaziler İle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Sandıklı Kaymakam Eflatun Can Tortop, Sandıklı Kaymakamlığı tarafından organize edilen iftar yemeğinde şehit yakınları gaziler ve aileleri ile bir araya geldi.

Konuşma yapan Kaymakam Tortop; “Ülkemizin bağımsızlığı, birliği ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin değerli aileleri, değerli gazilerimiz ve yakınları; Ramazan ayında, bu iftar sofrasında, sizlerle beraber olmaktan, sizleri misafir etmekten, büyük bir onur duyuyorum. Dedi.

Şehit yakınları ve gaziler için organize edilen iftar yemeğine Kaymakamımız Eflatun Can Tortop, beraberinde eşi Reyhan Tortop, Afyonkarahisar Millet Vekili Ali Özkaya, Kaymakam Adayı Mustafa Aksoy, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Cumhuriyet Savcısı Salih Varol, eşi Kübra Körpınar Varol, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı ve Sandıklı Temsilcisi Yusuf Akin, Yazı İşleri Müdürü Şükrü Ülgüner, İlçe Özel İdare Müdürü Halil Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Hanifi Savur, İlçe Jandarma Komutanı Alptuğ Ayhan, kurum amirleri, şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı.

Yemek sonrasında, Kaymakam Tortop eşi Reyhan Tortop ile birlikte, şehit yakınları, gazi ve aileleriyle sohbet ederek yakından ilgilenip, çekilen hatıra fotoğrafı ile program son buldu.

Editör: Haber Merkezi