Kaymakam Tortop mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi

Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop Safran Termal Otel' de düzenlenen toplantıda mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Safran Termal Otelde gerçekleşen toplantıya Kaymakam Eflatun Can Tortop' un yanı sıra Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal, Yazı İşleri Müdürü Şükrü Ülgüner, Özel İdare Müdürü Halil Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Çakır, İlçe Emniyet Müdürü Hanifi Savur, Vakıf Müdürü Şuayip Binbir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Murat Koçkar, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hasan Salman ve Malmüdürü Ali Fevzi Kayacan ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Bu yıl eğitim öğretimde kalitenin artırılması, taşımalı sistemde araçların denetimlerinin yapılması, uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadelede emniyet tedbirleri konularında daha hassas davranıılmasını belirten Kaymakam Eflatun Can Tortop “Bu bağlamda mahalle ve köy muhtarlarımıza önemli görev düşüyor. Özellikle uyuşturucu ve madde bağımlılığı kullanımı konusunda muhtarlarımızın duyarlı olması lazım, mahalle ve köylerimizde bulunan metruk binalarda, kullanılmayan evlerde bu olaylar yoğun oluyor. Ayrıca köylerimizde hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı duyarlı olunmasını, yerleşim yerlerinizde yabancı uyruklu vatandaşların ikamet durumunda ilgili kurumlara bildirilmesi, her hangi bir olumsuzlukla karşılaşıldığında güvenlik güçlerimizle irtibata geçilmesini özellikle rica ediyoruz.

"Mutluluğumuza Kurşun Sıkma Geleceği Karartma" kampanyası çerçevesinde düğün ve asker eğlencelerinde silah atılmaması hususunda muhtarlarımızın daha hassas olması gerekmetedir." dedi.

Muhtarların istek ve taleplerinin imkanlar ölçüsünde değerlendirileceğini belirten Kaymakam Eflatun Can Tortop, gereğinin yapılması için kurum amirlerine görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeleri talimatında bulundu. Daha sonra kurum amirleri muhtarlarımıza kurumları ile alakalı konularda bilgiler verdi.

Kaymakam Eflatun Can Tortop, katılımlarından dolayı tüm muhtarlarımıza teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi