Kaymakam Şakalar’dan okul ziyareti

2017-2018 Eğitim yılı ikinci dönem başlangıcında Kaymakamı Köksal Şakalar İlçe Mehmet Akif Ersoy İlkokulunu ziyaret etti. Kaymakam Köksal Şakalar veli toplantısına katılarak 2017-2018 eğitim öğretim yılının 2. yarıyıl eğitim çalışmalarında başarılar dileyen Kaymakam Köksal Şakalar, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmelerinin önemli olduğunu, bu konuda da ailelerden sonra öğretmenlere önemli görevler düştüğünü belirtti.

Okulda incelemelerde bulunan Kaymakam Şakalar, veli toplantısına katıldı. Kaymakam Şakalar'a Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman da eşlik etti. Okul Müdürü Ali Aktaş, okul ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Şakalar, öğrencilere bol kitap okumalarını tavsiye etti. Kaymakam Şakalar, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmeleri önemli. Bunda ailelerimizin çabaları önemli. Bu konuda da ailelerden sonra öğretmenlere önemli görevler düşüyor. Öğretmen ve ailelerimize eğitim çalışmalarında başarılı bir eğitim dönemi geçirmelerini diliyorum" dedi.

Daha sonra sınıfları gezerek öğrenciler ile bir araya gelen Kaymakam Köksal Şakalar öğrenciler ile sohbet ederek bol bol kitap okuma nasihatinde bulunarak öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi