İSTASYON MAHALLESİNDEN BAŞKAN ÇÖL'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

İstasyon Mahallesi sakinleri Başkan Mustafa ÇÖL'e İstasyon Mahallesine yapılan üst geçit için bir  teşekkür ziyaretinde bulundular.
İstasyon Mahalle sakinleri ziyaret sırasında üst geçit yokken ulaşım da çektikleri güçlükleri, karayolunu ve tren yolunu geçerken yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler. Şimdi ise üst geçit ile hem karayolunu hem tren yolunu çok kolay bir şekilde geçtiklerini yapılan bu üst geçit ile istasyon mahallemizde seneler sonra bir değişim ve hareketlilik göze çarptığını, bu sebeple Başkan Mustafa ÇÖL'e teşekkür ettiklerini söylediler.
Başkan Mustafa ÇÖL bu nazik davet için İstasyon Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek, "Türkiyenin en uzun üst geçitini İlçemize ve İstasyon Mahallemize kazandırmanın mutluluğu içerisindeyim. Üstgeçit senelerdir İstasyon Mahallemiz için bir eksiklikti bunu yapmak çok şükür bizlere nasip oldu. Üst geçitimizde yaşlılarımız ve engelli kardeşlerimiz için yaptırdığımız asansörler var bunların tamamlanması ile ulaşımınız daha kolaylaşacak. İnşallah İstasyon Mahallemize yapacağımız projeler, hizmetler ve sizlerin fikirleri ile daha güzel, modern bir İstasyon Mahallesi ortaya çıkacak. Bizlere verdiğiniz güç ve destekleriniz için bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.
 
Editör: Haber Merkezi