İlk Tebrik Başkan Mustafa Çöl'den

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün yoğun geçen mesaisi, vatandaşlarımız yanında olmak için yine tempolu bir şekilde devam ediyor.

Cumartesi ve Pazar günleri gündüz ilçemizin değişik mahallelerinde yapılan sünnet ve mevlid-i şerif programlarına katılan Başkan Çöl, akşam da vatandaşlarımızın isteklerini kırmayarak nikah merasimleri gerçekleştirerek, yeni çiftlere hayırlı olsun dileklerinde bulunuyor.

Yaz aylarının sonuna gelinmesine rağmen Başkan Mustafa Çöl hemşerilerimizin en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmamak için hiçbir organizasyonu kaçırmamaya özen gösteriyor.

Sandıklı Belediyesi meclis üyeleri ile yaptığı ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çöl; "Ben Sandıklı'nın bir evladıyım. Başkanlık yapmadan önce nasıl bu programlara katılıyorsak bundan sonrada işlerimiz el verdiği sürece katılarak vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Makamlar, mevkiler gelip geçici, samimiyet, sevgi, saygı, muhabbet kalıcıdır. Biz bu noktadan hareketle tüm vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde yanında olmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda tüm hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum."dedi.

Editör: Haber Merkezi