İGM Başkanı Salih Sel, Sandıklı'da İncelemelerde Bulundu
Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, beraberinde Meclis Üyesi Hasan Çoşar ile birlikte Sandıklı'da bir dizi incelemelerde bulundu.
İlk olarak Kaymakamı Faik Arıcan'ı makamında ziyaret eden Sel, İl Özel İdaresi bütçesinden ödenekler hakkında bilgi verdi. Daha sonra İl Genel Meclisi Başkanı Sel ve Kaymakam Arıcan, yapımı devam etmekte olan İmam Hatip Lisesi ek bina inşaatında incelemelerde bulundular. Hüdai Kaplıcaları Termal Huzurevi'ne geçen Sel ve Arıcan, burada yaşlılar ile sohbet ederek incelemede bulundular.
İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, burada yaptığı açıklamada; "İl Özel İdaresi bütçesinden Sandıklı'da 5 köye basınçlı sulama sistemi yapılması için 663 bin lira, Sandıklı merkez ve kasabalarda ek derslik ve yeni okul inşaatları için toplam 2 milyon 26 bin 200 lira, köylerin kanalizasyon, içme suyu ve parke taşı Köydes ödeneği ile 2013 yılı için 409 bin lira ödenek aktardık" dedi.
Ayrıca Karayolları Bakımevi'ni de ziyaret eden İl Genel Meclisi Başkanı Sel, yaklaşan kış nedeni araç parkını inceleyerek personelden kışa hazır olup olmadığı bilgilerini edindi. Sel, köylerin artık şehri aratmadığını, Afyonkarahisar Çevre Hizmetleri Birliği'ne ait kamyonla 26 köye temizlik hizmeti verildiğini, Sandıklı'da çöp toplama işinin 15 aydır aralıksız devam ettiğini söyledi.
Editör: Haber Merkezi