Hüdai kaplıcasında yenilenen banyolar hizmete girdi

Sandıklı Hüdai Kaplıcalarımızda bulunan Orkide aile saatlik su banyolarımız içinde özel saunalı odaları ile tadilat sonrası baştan sona yenilenerek vatandaşlarımıza  hizmet vermeye başladı.
Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇÖL' ün talimatları doğrultusunda yapılan tadilat, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları sonrası modern bir görünüm kazanan Orkide aile su banyoları, vatandaşlarımızdan tam not aldı. Kaplıcada yapılan yatırımlar ve yenilikler sonrası Kaplıca bölgemizde gözle görülür bir yoğunluk ve talep oluşmaya başladı. Özellikler hafta sonları gerek Sandıklımızdan gerekse dışarıdan gelen misafirlerimize güzel ve kaliteli mekanlar sunarak hizmet kalitemizi artırmak başlıca hedefimizdir. Bu sebeple yapılan yenilik ve yatırımlar devam edecektir. Sandıklımız bölgenin gözde tatil ve termal turizm mekanları haline getirmek için Belediye Başkanımız Mustafa ÇÖL ve ekibi gece gündüz sizler için çalışmaktadır.
Havuzlar, odalar, bekleme salonları ve genel çevre düzenlemelerinin yapıldığı Orkide aile su banyolarında yapılan yenileme çalışmaları sonrası görüşlerini aldığımız hemşerilerimiz; "Aile saatlik su banyoları temiz, bakımlı ve hijyenik bir yere dönüşmüş. Kaplıcada yapılan yatırımlar ve yenilikler gözle görülür bir hale gelmiş. Yollar yenilenmiş, kaplıca yolu çift şerit olmuş, kaplıca meydanı yenilenmiş, mesire alanları ve odalar değişmiş, yeni işyerleri yapılmış. Uzun zamandır Kaplıcada böylesine yenilikler göremiyorduk, Allah Başkanımız Mustafa ÇÖL' den razı olsun."diyerek görüş belirttiler. 
 
Editör: Haber Merkezi