Hüdai kaplıcalarına PTT acentesi için ilk imzalar atıldı

Sandıklı Hüdai Kaplıcalarındaki ihtiyacı karşılamak, vatandaşlarımızın PTT Banka işlemlerinden faydalanabilmeleri için açılacak ola PTT acentesi Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve PTT Sandıklı Şube Müdürü Songül Ekici arasında imzalanan protokol ile hayata geçirildi.

Belediye Başkanlığı makam odasında düzenlenen imza töreninde Sandıklı PTT Şube Müdürü Songül Ekici, Sandıklı Şube PTT Şefi Mustafa Demir hazır bulundular. Noter huzurunda atılan imzalar ile resmiyet kazanan protokol ile Sandıklı Hüdai Kaplıcalarındaki PTT acentesinde Bankacılık, Havale gibi işlemler kolaylıkla yapılabilecek.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; "Vatandaşlarımızdan bu konu ile ilgili talepler gelmişti. Bizde kendilerine konunun takipçisi olacak ve çözüme kavuşturacağımızın sözünü vermiştik. Gerekli görüşmeleri yaptık, PTT Sandıklı Şube Müdürümüzle karşılıklı mutabakata vardık, imzaladığımız protokol ile gerçekleşmesi için ilk adımı attık. Bu bağlamda sözümüzü yerine getirdiğimiz ve Hüdai Kaplıcalarına kazandırdığımız yeniliklere bir halka daha eklediğimiz için mutluyuz. Gerekli teknik alt yapı çalışmaları başlayarak vatandaşlarımızın hizmetine en kısa sürede girecek olan acentemiz vatandaşlarımıza hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi