Hüdai Kaplıcaları %100 Doluluk Oranına Yaklaştı

Sandıklı Hüdai Kaplıcalarımız, Belediye Başkanımızın Pandemi sürecinde vatandaşlarımıza destek olmak için başlattığı kampanya ile yapılan %50 indirimle beraber halkımızın yoğun başvurusuyla %100 doluluk oranına yaklaştı.

Konuyla ilgili bir görüşlerini aldığımız Hüdai Kaplıcaları İşletme ve İştirakler Müdürü Mustafa Nacak; “Pandemi sürecinde dezenfekte ve ilaçlama konularında hassas davranan ve bütün Türkiye’den misafir kabul eden ender işletmelerden olan Hüdai Kaplıcaları, Belediye Başkanımızın yapmış olduğu %50 konaklama indirimi ile %100 doluluk oranına yaklaştık.

Zaman zaman telefon santralimiz yoğunluktan dolayı kilitlenirken, vatandaşlarımızın lüks odaları tercih etmelerinden kaynaklanan yoğunluk artarak devam ediyor. Güvenli Turizm Sertifikası alan ve Maske, Mesafe, Temizlik konularında göstermiş olduğumuz çabayla, tek bir hasta vakamızın görülmediği Hüdai Kaplıcalarımızda, vatandaşlarımızdan gelen istek ve talepleri karşılamak için gece-gündüz mesai yapıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi