“Her Şey Vatandaşlarımızın Sağlığı İçin”

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün talimatları doğrultusunda Türkiye’de görülmeye başlayan COVID 19 (Corona) virüsünde etkilenmemek için, Sandıklımızda geniş kapsamlı bir temizlik ve hijyen çalışması başlamış olup, her gün dezenfekte işlemleri programlı bir şekilde devam etmektedir.

Sandıklı Hüdai Kaplıcaları, Sandıklı Belediyesi, Sandıklı Otogar’ı gibi yerlerde başlatılan ilaçlama çalışmaları, hafta başından itibaren artarak devam edecek olup vatandaşlarımızın sağlığını koruyucu faaliyetlere devan edilecektir.

Bunun yanı sıra COVID 19 (Corona) virüsünden korunmak için tercih edilen hijyen malzemelerinin satışında yaşanabilecek fahiş fiyat artışlarının önüne geçmek, başta sabun, kolonya, ıslak mendil gibi vatandaşlarımızın son günlerde sıklıkla kullandığı ürünlerin fiyatları Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından düzenli olarak kontrol edilerek olası haksız kazancın önüne geçilmiştir.

Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Bilindiği üzere Sağlık Bakanımızın açıklamaları doğrultusunda bütün yurt genelinde alınan önlemlere Sandıklı Belediyesi olarak bizlerde uyarak vatandaşlarımızın sağılığını koruma noktasında gereken adımları kararlılıkla atmaktayız.

Bu çerçevede ilçemizde vatandaşlarımızın sağlığını korumak ile bunun yanında özellikle son zamanlarda bazı il ve ilçelerde vatandaşlarımıza fazla para ödetmek suretiyle vurgun yapmak isteyen art niyetli kişiler olduğunu gözlemledik. Şükür ilçemizde böyle art niyetli esnaflarımız hiçbir zaman olmadığı gibi fiyat artışı konusunda herhangi bir problem yaşanmadı. Zabıta Müdürlüğümüz denetimlerinde de böyle bir konuya rastlamadı. Halkımız rahat olsun. Sağlık Bakanlığımızın belirttiği kriterleri fazlasıyla yapmaktayız.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi