Hemşehrimiz Adnan Sarısayın 5.kez başkan seçildi

Türk Eğitim-Sen İzmir 3 nolu şube başkanı hemşerimiz Adnan Sarısayın 5. kez güven tazeledi.

Konak Hasan Sağlam Öğretmen Evinde 12 Kasım 2017 Pazar günü yapılan 6. olağan genel kurulunda konuşan Başkan Adnan Sarısayın;

“Şubemizin 6. Olağan Genel Kurulunu yapmak üzere bu gün burada toplanmış bulunmaktayız. Genel kurulumuza hoş geldiniz der genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını niyaz ederim.

“Türk Eğitim-Sen’e gönül vermiş, emek vermiş ancak bugün aramızda olmayan ve ebediyete intikal eden tüm yöneticilerimize ve üyelerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Biz geleceğe doğru bakarken, geçmişimizi de asla unutmadık, unutmayacağız.

İki gün önce Atamızın aramızdan ayrılışının yıl dönümüydü

Bu vesileyle ülkemizin kurucusu Büyük Atatürk’ü, Hakk’a yürüyüşünün 79’uncu yılında saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.

Türk Eğitim Sen olarak her daim milletimizin ve eğitim çalışanlarının emrindeyiz.

Durmadan mücadeleye devam edeceğiz. Çünkü haklıyız, gücümüzü haktan ve siz çok değerli üyelerimizden alıyoruz.

Türk Eğitim Sen İzmir 3 Nolu Şubesi olarak görevi devraldığımız günden bu güne kadar siz üyelerimize hizmetin en iyisini vermeye çalıştık, bizlere desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederim. Sizlerden bu ekibin sözcüsü olarak yeni bir dönem için tekrar yetki istiyor saygılarımı sunuyorum.

Kongreye şeref konuğu olarak katılan Gaziler Derneği Başkanı Kıbrıs Gazisi Şükrü KARACA’ ya çiçek takdim edildiği toplantıda Başkan SARISAYIN

Kısa bir süre önce bizleri derinden üzen bir olay yaşadık.

Başkent Ankara’nın göbeğinde insan müsveddesi olan bazı kişilerce aileleri ile birlikte saldırıya uğrayan Gazi Muzaffer Oktay ve Gazi İbrahim Kızılkaş adlı gazilerimize geçmiş olsun diyoruz.

Bu vatan için canlarını gözlerini kırpmadan ortaya koyan kahramanlarımıza yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Böyle bir olay vesilesiyle, gazilerimizin korunması ve baş tacı edilmesi gerektiği ortaya çıkmıştır. Türk Eğitim-Sen olarak, Her zaman ve her durumda sizlerin yanınızda olduğumuzun bilinmesini isteriz. Dedi.

Adnan SARISAYIN’ ın 5. Kez güven tazelediği seçimler sonucunda yönetim Kurulu Şu İsimlerden Oluştu

Adnan SARISAYIN

Ömer YILDIRIM

Sinan GÜLCAN

Taha Tezcan İNAM

Aydın TÜRKER

Müfide ÇETİN

Mehmet AKMAN” dedi.

Editör: Haber Merkezi