Hedef Sandıklı yarışması devam ediyor

Oryantiring sporu devam ediyor İlçemizde geçtiğimiz hafta Kaymakamlık tarafından düzenlenen “Hedef Sandıklı” oryantiring yarışması bu hafta da Sandıklı Doğa Sporları Derneği tarafından “Kazık Traverst” oryantiring yarışması ile devam etti.

Sandıklı Doğa Sporları Derneği tarafından düzenlenen  cumartesi günü saat 12:00’de Sandıklı Kapalı Pazar yerinde gerçekleştirilen  “Kazık Traverst” oryantiring(koşarak,yürüyerek hedef bulma) yarışmasına Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan ve 20 yarışmacı katıldı.

                Yarışma öncesi Oryantirig Spor Burdur İl temsilcisi Fatih Uygun tarafından yarışma hakkında bilgilendirme yapıldı. Daha sonra yarışmacılar ellerinde ki haritalar ile kapalı Pazar yerinde daha önce zemine verilmiş numaraları takip ederek kısa sürede hedefe ulaşmaya çalıştı. Doğa Sporları Derneği Hakan Kılıçaslan, ilçede doğaya yönelik her türlü spor’un gelişmesi için çapa sarf ettiklerini, oryantiring sporunun da bir nevi doğa sporu olduğunu bu yüzden bu sporun gelişmesi için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtirken bu sporun ilerleyen tarihlerde Akdağ’da uygulamayı hedeflediklerini bildirdi.

Editör: Haber Merkezi