Hayırlı olsun ziyaretleri artarak devam ediyor

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün adaylık sürecinin açıklanması ile beraber hafta başından beri yoğun bir şekilde devam eden hayırlı olsun ziyaretleri artarak devam ediyor.

Yoğun bir ziyaret trafiğinin yaşandığı belediye makam odasında tebrikleri kabul eden Başkan Mustafa Çöl, vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ederek desteklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sandıklı Belediyesi makam odasında karşıladığı vatandaşlarımızla hoş sohbetlerde bulunan Başkan Çöl, özellikle bu soğuk havalarda Huzurevinden gelerek kendisine destek veren yaşlılarımızın ellerini öperek hayır dualarını almayı ihmal etmedi.

Gün içerisinde basınımızın güzide temsilcileri, Sandıklı Belediyesinde görev yapan personellerimiz, gerekse vatandaşlarımızın teveccühü ile uzun kalabalıkların oluştuğu makam odası, sabahın erken saatlerinde itibaren mesai bitimine kadar hemşerilerimiz ile doldu taştı.

Başkan Mustafa Çöl konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada; "Vatandaşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarına, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine, hemşerilerimize, değerli personellerime hizmet noktasında bizlere verdikleri desteklerden ve göstermiş oldukları teveccühlerden dolayı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun." ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi