Hastalara moral ziyareti

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Sandıklı İlçe Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Sandıklı Devlet Hastanesini ziyaret ederek Hastane Başhekimi Opr. Dr. Hazım Bozca’dan kısa bir brifing aldılar.

Opr. Dr. Hazım Bozca yaptığı açıklamada; “Sandıklı Devlet Hastanesinde 32 kesitli üst düzey bilgisayar destekli tomografi cihazı hizmet vermeye başlamış olup, tüm branşlardaki hastalarımıza daha hızlı tanı koyulmaktadır. Bunun yanı sıra 1. Basamak yoğun bakım ünitesinin 2. Basamak yoğun basamak ünitesine çıkartılması planlanmıştır. Ayrıca tamamen yenilenen cihazları ile Göz Polikliniğimizde Op. Dr. İbrahim Ethem Ay poliklinik hizmetlerine başlamıştır.” dedi.

Sandıklı Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hazım Bozca’ya yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Mustafa Çöl ve Kaymakam Eflatun Can Tortop, hastanemizde yatan vatandaşlarımıza ve ailelerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Hastanemizde servislerde yatan hastaları tek tek gezerek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Mustafa Çöl ve Kaymakam Eflatun Can Tortop’a Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Öztopbaş ve Ak Parti İlçe Başkanı Bekir Özçelik’te katıldılar.

Editör: Haber Merkezi