Gürel’den Ak Parti seçim bürosuna ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa GÜREL seçim çalışmaları kapsamında, yanında Belediye Meclis Üye adayları ve İl Genel Meclis üye adayları ile birlikte bir ziyaret gerçekleştirdi.

Mustafa GÜREL yaptığı açıklamada hepimiz düğünümüzde, cenazemizde beraberiz. Belediye Başkanlığı seçimi bir hizmet yarışıdır. Biz daha iyi yöneteceğimizi düşünüyoruz. Bu yüzden bu yola çıktık. Bizim için Sandıklı’da hangi partili olursa olsun herkese hizmet etmek vazifemiz. Bu yüzden seçimde rakip olsak da, dostluğumuz baki. Seçim bürosunda arkadaşlar bizi gayet güzel ağırladırlar.Birbirimize kolaylıklar diledik. İnşallah seçim sonuna kadar da bu şekilde centilmen bir yarış devam eder, dedi.

Mustafa GÜREL, biz tüm toplantılarımızda, ev buluşmalarımızda, yapacaklarımızı anlatıyoruz. Sandıklı Belediyesinin beraber yöneteceğimizi söylüyoruz. BEN değil BİZ yöneteceğiz derken kastımız partili partisiz herkesle beraber ilçemizi yöneteceğimizdir. Bu yüzden bir whatsapp hattı kurduk. Hattımıza birçok problem ve fikirler geliyor ve biz de projelerimizi bu şekilde geliştiriyoruz. Bizim için Sandıklı’da yaşayan herkes değerlidir. diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi