Gürel, Yatırımcının önünü açacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa GÜREL seçim çalışmaları kapsamında Sandıklı ilçesindeki Jeotermal Seraları ziyaret etti.

Mustafa GÜREL seralarda, firma sahipleri ve sera çalışanları tarafından ilgiyle karşılandı. GÜREL, kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu belirterek, kendisinin ilçemize 9 yıl önce yapılan bir seranın kurucu ortağı olduğu ve halen de bu seranın faaliyetinin devam ettiğini söyledi.

Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa GÜREL, bir Sera Yatırımcısı olarak, yatırım yapmanın zorluklarını bildiğini, yokluğun önündeki en büyük engelin üretmek olduğunu söyleyerek, Belediye Başkanlığı döneminde yatırımcının önüne engel koymayacaklarını, daha fazla sera yatırımı alabilmek için yatırımcının önünü açacaklarını söyleyerek, mevcut sera sahiplerinin de yanında olacaklarını belirtti.

SANDIKLI DOMATESİ TÜM DÜNYA TANITILACAK

GÜREL; Sandıklımızdaki seralarımızda çoğunlukla kadın işçilerimiz çalışmaktadır. Bin metre karede ortalama bir işçi çalıştırılmaktadır. Sandıklımızda yaklaşık sekiz yüz elli bin metre kare Jeotermal Sera bulunmaktadır. Bu demek oluyor ki yaklaşık sekiz yüz elli kişiye iş imkanı sağlanmaktadır. Yokluğun önündeki en büyük engel üretmek olduğunu göre Sandıklımızda yer alan bu seralar ilçemize ve ülkemize ciddi katma değerler sağlamaktadır. O zaman biz de belediye olarak üretilen domatesin tüm dünyada marka olmasını ve bilinirliğini arttırmalıyız. İnşallah bizim belediye başkanlığımızda Sandıklı Domatesi markası tescillenecek ve de tüm dünyaya tanıtılacaktır dedi.

Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa GÜREL' e yoğun ilgi gösteren Sera çalışanları ziyaretlerinden dolayı Mustafa GÜREL teşekkür ettiler.

Sera Sahipleri ve idarecileri ise, yatırım maliyetlerinin düşürülmesi konusunda yapılacak çalışmaların, hem mevcut seralara faydalı olacağını hem de yeni yatırımcının önünü açacağını söyleyerek, bu şekilde istihdamın daha da artacağını belirttiler.

Editör: Haber Merkezi