Gürel; "Sandıklı halkımız ve pazar esnafımız için modern bir pazar yeri yapacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa GÜREL Seçim çalışmalarına her geçen gün temposunu yükselterek devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında, seçim bürosunda kendisini destekleyen hemşerileriyle buluşan GÜREL; seçim çalışmaları ve bazı projeleri hakkında bilgiler verdi. Seçim bürosundaki konuşmasında ; her gün 15 ila 20 nokta da seçim çalışması yaptığını , her gece 3 ev ya da kahve toplantıları ile hemşehrileri ile buluştuğundan söz eden Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa GÜREL; bu geceyi de yol arkadaşları ile istişare etmek için ayırdığını söyledi.

HİZMETİN TEMELİNDE İNSAN OLMALI

GÜREL; Kendisinin belediye başkanlığı döneminde yapılacak bütün hizmetlerin temelinde insan olacak. Amacımız ilçemizde yaşayan tüm fertlerin yaşam standartlarına kalite ve huzur getirmektir. Dedi.

GÜREL; şuanda şehir pazarı olarak kullanılan Pazar yerinin tüm sandıklı halkını ve pazarcı esnafını mutlu etmediğini biliyoruz; Bu alanda birçok kullanılmayan ve görüntü kirliliği yapan boş harabe binalar var , Ayrıca pazarcı esnafımızın ve vatandaşlarımızın kullanabileceği otopark yok.

Allah nasip edip belediye başkanı olduğumda ilk yapacağım işlerden birisinin sebze pazarını düzenlemek olacaktır. Diyerek; Sandıklı Sebze Pazarı projesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

SANDIKLI’YA YENİ-MODERN SEBZE PAZARI

Mevcut sebze pazarındaki çelik yapının sökülüp yeni yapılacak TOKİ Pazarına taşınacağını söyleyen GÜREL; harabe ve atıl vaziyetteki binaların kaldırılacağını, ağırlık olarak Pazar ve Pazartesi kullanılan ve ilçemizin en büyük geleneksel pazarı olan bu alana, çağdaş-modern 2 batlı betonarme sebze pazarının yapılacağını söyledi. Yapılacak bu pazarda zemin katta şeffaf yapı malzemeleri ile kısmi olarak kapatılıp ısı yalıtımının sağlanacağını , üst katta açık otopark ve vatandaşlarımıza hizmet verebilecek kafeterya ve dinlenme alanlarının olacağını , yaz aylarında üst katın düğünlere hizmet edebilecek şekilde düzenleneceğini söyledi. GÜREL aynı zamanda kompleks içinde pazarcılara hizmet edecek soğuk hava depolarının da bulunacağını belirterek, zemin kattaki kapalı alanda ürün çeşitliliğine göre satış reyonları oluşturulup daha temiz bir ortam sağlanacağını, zemin kat ile 1. Kat arasında merdiven ve asansörlerle rahat bir geçiş sağlanacağını söyledi.

Editör: Haber Merkezi