Gürel'den Sandıklı Şehit ve Gazi Aileleri derneğine ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa GÜREL seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Mustafa GÜREL 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü münasebetiyle Sandıklı Şehit ve Gazi Aileleri Derneğini ziyaret etti.

GÜREL yaptığı açıklamada, bu gün bu vatanda huzur içinde yaşıyorsak bunu şehit ve gazilerimize borçluyuz. Onlar için ne yaparsak yapalım, bizler için yaptıklarının karşılığını ödeyemeyiz. Türk milletinin tarihte ödemiş olduğu bedelleri başka milletler ödememiştir, ödeyemez de. Biz her şeyden daha fazla vatanımızı severiz. Biz de 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 104. Yılı nedeniyle ilçemizdeki Sandıklı Şehit ve Gazi Aileleri Derneğini ziyaret ettik. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu güne kadar olduğu gibi, bu günden sonra da tüm şehit ve gazi ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Allah onlardan razı olsun. Diyerek sözlerini tamamladı.

Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Yusuf AKİN ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.Şehitler unutuldukları zaman ölürler. Böyle anlamlı bir günde Mustafa GÜREL ve ekibine kendilerini unutmadıkları için teşekkür etti.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü anısına Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Seçim bürosunda Hoşaf ikramı ve Kur'an-ı Kerim Tilaveti de yapıldı.

Editör: Haber Merkezi