Gazi Meclisimize Çiçekler Sandıklı Belediyesinden

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün Talimatları Doğrultusunda Türkiye Büyük Millet Meclisimize 1500 Adet Çiçek Gönderildi.

Sandıklı Belediye Bünyesinde Hizmet Veren Sanjet A.Ş’ye Ait Seramızda Tamamen Kendi İmkânlarımızla Üretilen Çiçeklerimiz Paketlenerek Gazi Meclisimize Gönderildi.

Milletvekillerimiz, Bakanlarımız Ve Meclis Çalışanlarına Gönderilen Çiçekler İçin Başkan Mustafa Çöl’e Teşekkür Eden Milletvekillerimiz Ve Bakanlarımız, Sandıklı İlçesine Selam Ve Sevgilerini Gönderdiklerini İfade Ettiler.

Başkan Mustafa Çöl Seramızda Konuyla İlgili Olarak Yaptığı Açıklamada; “Bizler Sanjet A.Ş Olarak Açmış Olduğumuz Seramızda Binlerce Çiçek Üretiyoruz Ve Bu Ürünleri Kendi Peyzaj Çalışmalarımızda Kullanıyoruz. Peyzaj Üretimi Dışında Kalan Zamanlarda Farklı Türlerde Çiçek Yetiştirmeye Devam Ediyoruz. Bugün De Çiçeklerimizi Çok Kıymetli Milletvekillerimize Ve Gazi Meclisimize Gönderiyoruz.

Bilindiği Gibi Afyonkarahisar 2020 Sevgi Yılı Projesi Kapsamında Sayın Bakanlarımızın Himayelerinde, Kıymetli Gazi Meclisimize Sevginin Bağdaştırıcı Gücü Olan Çiçeklerimizi Göndererek, Sandıklı’dan Bir Demet Çiçek İle Kutlamak İstiyoruz.

Biliyorsunuz Sandıklı Jeotermal Seralarda Farkını Göstermiş Durumda Bu Bağlamda Türkiye’de En Fazla Jeotermal Seranın Olduğu İlçe Konumuzdayız. Her Ürünün Sandıklı’da Yetişebildiğinin Kanıtı Olan Bu Çiçeklerin Yetiştirilmesinde Ve Hazırlanmasında Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi