Erdoğan Ailesinden Başkan Mustafa Çöl'e ziyaret

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın amcasının oğlu sanat danışmanı, kültür elçisi, şair ve yazar Ömer Erdoğan, Başkan Mustafa Çöl'ü makamında ziyaret ederek adaylık sürecinin hayırlı olmasını temenni etti.

Kendisi tarafından hazırlanıp basılan "Doğu-Batı Arasında Aliya" isimli kitabı Başkan Mustafa Çöl'e hediye eden Ömer Erdoğan, Başkan Mustafa Çöl ile yakın ilişkilerinin sürekli devam ettiğini, çıkmış olduğu bu yolda başarılarının devam etmesini dilediğini belirtti.

Bosna Hersek'in 25. Bağımsızlık yılı dolayısıyla düzenlenen "Saraybosna ile 25 yıl / Doğu-Batı arasında Aliya" adlı bir dizi program kapsamında 27-28 Şubat 2018 tarihlerinde Ankara Congresium'da gerçekleştirilen uluslar arası seminerde yapılan konuşma, sunulan tebliğ ve programa katkı sağlayan yazılardan oluşan kitap; Bosna Hersek ve onun efsanevi lideri Aliya İzzetbegoviç hakkında hatıra, değerlendirme ve yorum mahiyetinde kıymetli bilgiler içermektedir.

Balkanlar ve İslam dünyasının yakın dönem tarihine ışık tutacak önemli verilerin ele alındığı bu önemli kitap hediyesi dolayısıyla Ömer Erdoğan'a teşekkür eden Başkan Mustafa Çöl, kendilerine yapmış oldukları bu destek ziyareti içinde teşekkür ederek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a selamlarını ilettiler.

Editör: Haber Merkezi