Engelli Bakım Merkezinin İlk Hastaları Geldi

İlçemizin ilk ve tek Engelli Bakım Merkezi olması sebebiyle Sandıklı ilçemizdeki ilkler içinde kendisine yer bulan merkezin ilk hastaları Başkan Mustafa Çöl tarafından karşılandı.

Ülkemizin dört bir yanından hasta kabul etmeye başlayan “Özel Sandıklı Engelli Bakım Merkezi”ne gelen hastalarımızı karşılayan Başkan Mustafa Çöl, tesiste kendileriyle öğle yemeklerini yiyerek sohbetlerde bulundu. Hastalarımızın aldığı tedaviler, şimdiye kadar geçirmiş olduğu rahatsızlıklar, daha önce kaldığı merkezler gibi konularda yetkilerden bilgi alan Başkan Çöl, merkezimizde bulunan personele işlerinde kolaylıklar diledi.

Yaklaşık 100 yatak kapasiteli olan “Özel Sandıklı Engelli Bakım Merkezi” modern tıbbi gereçlerle donatılmış olup hastalarımızın bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde modernize edilmiştir. Günlük olarak hastalarımıza kalorileri hesaplanmış yemeklerin çıktığı yemekhane bulunan merkezde, vatandaşlarımızın şifa bulması için bütün imkânlar seferber edilmiş durumdadır.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Engelli Bakım Merkezimiz yavaş yavaş hasta kabul etmeye başlamıştır. Bizler ilçemizin hem sağlık alanında hem de ekonomik olarak önünü açmak için girişimlerde bulunmaya devam edeceğiz. Bilindiği gibi Sandıklı Hüdai Kaplıcaları bölgenin sayılı şifa merkezlerinden bir tanesi olarak kabul edilmiş, resmi gazete kararı ile hizmet yelpazesini artırarak devam edeceği kesinleşmiştir. Bu bizler için büyük bir şanstır. Sandıklı ilçesi Şifa merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. İlçemizin gerekli ivmeyi yakalayarak hak ettiği başarıyı yaşayacağına olan inancımız tamdır. Bu tesisi açarken FETÖ yapısının parası tekrar vatandaşımıza geri dönecek demiştik. Bunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyum. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi