Engelli Bakım Merkezinden Aşure etkinliği

Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’ün yoğun uğraşları sonucu ilçemize kazandırılan yapılardan olan ve kısa bir süre önce faaliyete başlayarak, memleketimizin dört bir tarafından hasta kabulüne başlayan, bölgenin en büyük Engelli Bakım Merkezi olan tesiste Aşure Etkinliği düzenlendi.

Bakım Merkezi Müdiresi Ayşenur Derin tarafından karşılanan; Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ilçe protokolümüzün değerli üyeleri, belediye meclis üyelerimiz ve hasta yakınlarımız Bakım Merkezi’nin yemekhanesinde düzenlenen Aşure Programına katıldılar.

Engelli bakım merkezimizi gezerek konuyla ilgili yetkililerden bilgiler alan protokol üyeleri hastalarımız ile yakından ilgilenerek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Merkezde bulunan hastalarımız ve aileleri bu güzel hizmet için Başkan Mustafa Çöl ve Kaymakam Eflatun Can Tortop’a duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkürlerini ilettiler.

Programda bakım merkezinde bulunan hastalarımıza ve hasta yakınlarımıza aşureleri elleriyle ikram eden Başkan Mustafa Çöl ve Kaymakam Eflatun Can Tortop, kendileriyle sohbetlerde bulunarak istek ve dileklerini dinlediler.

Programın sonunda bakım merkezinde bulunan vatandaşlarımıza hitaben bir konuşma gerçekleştiren Kaymakam Eflatun Can Tortop; “Bu merkezin hayat bulmasında emeği geçen bütün herkese çok teşekkür ederim. İnşallah Sandıklımız için parlayan yıldızlarımızdan birisi olacak.” İfadelerine yer verdi.

Aşure etkinliği, programa katılan protokol üyeleri, belediye meclis üyeleri ve ilgili birim müdürlerinin hep birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi