ELİBOL, : BOŞ VAATLERE İNANMAYIN!
Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, sosyal medya aracılığı ile yayınladığı mesajında: “İktidar gerçekten borçları silecekler ise, diyorlarsa ki biz 30 Mart’tan yani seçimden önce sildireceğiz, biz Sandıklım ve memleketimiz için bugün MHP kadroları olarak seçimden çekiliriz.” Dedi.
Başkan Elibol, sosyal medyada yayınladığı mesajında:
“Susan dilsiz şeytandır. Allah şahidimiz olsun. Ve Yemin ediyorum :Yalanla ,dolanla ,insanların ekmeğiyle ,maneviyatıyla ,onuruyla oynamaktansa ,seçilmemek daha şereflidir bizim için. Gerçekten borçları silecekler ise, diyorlarsa ki biz 30 Mart’tan seçimden önce sildireceğiz. Bakanlar, İktidar, şu anda onların olduğuna göre ve bir gecede her kanun çıkabiliyor ise, neden seçimi bekliyorsunuz.  Biz Sandıklım ve memleketimiz için bugün MHP Kadroları olarak seçimden çekiliriz.
 HATIRLATAYIM: AK Partili Eski Belediye Başkanı Sayın Mustafa ÖZPINAR’ında bize bıraktığı 6 aylık işçi maaş borçlarını biz ödedik. Ve İktidar partisi 33 bin nüfuslu bir ilçeyi, 33 trilyon borçla bize devretti. Bu seçim için ise, Sandıklıyı lafta uçuracağız dedikleri HİÇBİR PROJEYİ AÇIKLAYAMADILAR.
Bakanımın izniyle…   Bakanım uygun görürse…. Bakanım müsaade verirse.. gibi sizin şahsi olarak, yapabileceğiniz sanki kalmamış, hedefi yokmuş , amacı olmayan ,memleket için değil de kendine çalışacak havasıyla,basit, samimiyetten uzak ,sanki daha önce bu makamlar hiç yoktu ,hiç Afyonlu Bakanımız da olmamış , görmemişiz gibi ,sanki biz hiç iş yaptırmadık, sanki onlarında asli görevleri değilmiş ,sanki bu paralar bizim vergilerimizden ,Devletin kasasından değil, babalarının parasıymış ,kendi partilerinin parasıymış gibi insanları yanıltmak, bizim seçim anlayışımızda yok .
Seçimi kazanacak partiye göre MİLLİ veya GAYRİMİLLİ olunmaz .Elhamdülillah Müslümanız Türk insanıyız. seçimleri  X partisi de, kazansa Sandıklılıyız Y partisi kazansa da, Sandıklılıyız. Her türlü şart altında bu hizmetlerin getirilmesi bu topraklara olan sevginin ve vefanın kaçınılmaz sonucu olmalıdır. X partisi olmazsa bu işler yapılmaz demek veya kastetmek. X partisi olursa tekrar TOKİ’ler yapacağız demek, Ahiret’te tamiri olmayan sonuçlar karşınıza çıkaracaktır. Ve bu konu Vatan sevgisi ile bağdaştırılamaz...
 Çünkü, Biz SANDIKLI’yız.  Çünkü, Biz SANDIKLI’ yı  kalpten samimiyetle çok seviyoruz. Birçok garip, ihtiyaç sahibini ,FUKARAYI, DÜŞMÜŞÜ, borçlu insanı kandırabilirsiniz .ama önemli olan yönetmeye talip olan kişilerin ,İLAH-İ ADALETİN tecelli edeceği MAHŞER gününü düşünererek yola çıkmaları gerekmektedir..”dedi.
Editör: Haber Merkezi