Dünya Engelliler Günü Programı Park Otel'de gerçekleşti

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Sandıklı Belediyesi tarafından düzenlenen program Sandıklı Thermal Park Otel'de gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı.

Programa; İlçe Kaymakamımız Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanımız Mustafa Çöl, Ak Parti İlçe Başkanı Bekir Özçelik, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zekai İnan ile değerli öğretmen ve öğrencilerimiz ile fedakar aileleri katıldılar.

Özçınar Özel Eğitim ve Uygulama Okulu tarafından gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde saygı duruşu ve istiklal marşının öğrencilerimizin eşliğinde okunması ile başlayan program, günün anlam ve önemine istinaden konuşmalar ile devam etti. Başkan Mustafa Çöl'ün bütün masaları tek tek dolaşarak yaptığı hoşgeldiniz dileklerinde bütün çocuklarımız kendisi ile fotoğraf çektirme yarışına girmesi neşeli dakikaların yaşanmasına sebep oldu.

Yapılan sunumlar, okunan şiirler ve dans gösterileri ile keyifli anların geçtiği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı programa katılan bütün çocuklar ile sahnede çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi