CUMHURİYET ORTAOKULU’NDAN BAŞKAN ÇÖL'E ZİYARET

Sandıklı Cumhuriyet Ortaokulu Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü makamında ziyaret ederek engelli kardeşlerimizin hayat standartlarını yükseltmek için hazırladıkları projeleri kendilerine takdim ettiler.
Başkan Mustafa Çöl bu nazik davet ve hazırlamış oldukları projeleri için Cumhuriyet Ortaokulu yönetimi başta olmak üzere öğrenci kardeşlerimize teşekkür etti. Ziyarete Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Halil Erhan Kaplan, Müdür yardımcısı Niyazi Albayrak, Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Kesici, çok değerli Öğretmenlerimiz ve kıymetli öğrencilerimiz katıldılar.
Projelerin dinlenmesinden sonra bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; "Engelli arkadaşlarınızı düşünerek yapmış olduğunuz bu çalışma için teşekkür ediyorum. Sandıklı Belediyesi olarak bizlerde engelli kardeşlerimiz için projeler yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Özellikle Zafer Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa olarak yapmış olduğumuz "Herkes İçin Park" projesi tüm hızıyla devam ediyor. Bunun yanı sıra engelli ve bakıma muhtaç ailelerimize iki seneden bu yana her gün yaklaşık 100 aileye sıcak yemek dağıtıyoruz. Sandıklı Belediyesi olarak yeni başladığımız evde bakım hizmetimiz ile yine engelli ve bakıma muhtaç ailelerimizin evlerinde temizlik hizmeti yapıyoruz. Bunlar Sandıklı Belediyesi olarak yapmış olduğumuz faaliyetlerin başında gelmektedir. Sandıklı Belediyesi olarak projeler üretmeye ve halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.
Cumhuriyet Ortaokulu yönetimi Başkan Mustafa Çöl'e kendilerine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı  ayrıca şimdiye kadar yapmış oldukları katkı ve desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Çöl öğrenci kardeşlerimize ziyaretin bir hatırası olması münasebetiyle hediyeler takdim ettiler. Ziyaret birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi