Çöl: “Muhtarlarımız ile birlikte çalışıp, başarıyoruz”

Sandıklı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇÖL, Sandıklı İlçemizdeki Muhtarlarımız ile bir değerlendirme toplantısı yaptı.
Sandıklı Belediyemizce düzenlenen Muhtarlarla Bilgilendirme Toplantısı, Belediye Başkanımız Mustafa ÇÖL  başkanlığında yapıldı. Yapılan toplantıda muhtarlar ile görüş alışverişinde bulunarak yapılan sorunların çözümü masaya yatırıldı. Toplantıda muhtarlar tek tek söz alarak mahallelerinin sorunlarını anlatırken Belediye Başkanımız Mustafa ÇÖL, yapılan hizmetler ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Muhtarlarımız ile Kuruçay, Kent Meydanı, dere ıslahı, mahallelerimize yapılan çocuk parkları, halı sahalar, basketbol sahaları, şehir merkezine yapılacak olan tuvaletler ve abdesthaneler ile yaklaşan Ramazan Ayı münasebetiyle ilgili bilgi alış verişinde bulundular.  Başkan ÇÖL, "2016 yılı çalışma programımıza aldığımız faaliyetlerimize tüm hızımızla devam ediyoruz, sizlerle olan birlikteliğimiz ve beraberliğimiz, hizmetin en iyi şekilde hemşehrilerimize  yansıması demektir. Amacımız ilçemizi kalkındırmak, bir çivi daha çakabilmektir."dedi.
Muhtarların sorunlarının ve isteklerinin dinlenmesinin ardından toplantıya katılan kurum amirleri çeşitli konularda muhtarlara bilgilendirmede bulundular.
 
Editör: Haber Merkezi