BÜYÜK PROJE HÜDAİ KAPLICALARINDA BAŞLIYOR

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkilileri Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında yapılacak olan "Rehabilitasyon ve Engelsiz Yaşam Projesi" kapsamında bir dizi incelemelerde bulundular.
Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl ve Sandıklı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri tarafından Hüdai Kaplıcalarında tahsis edilen 9400 m2'lik alanda ilk incelemelerini yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkilileri, konu hakkında bilgiler aldılar.
İçinde Hidroterapi havuzları, Fizyoterapi Salonları, tahlil, müdahale ve gözlem odalarının bulunduğu merkezde, misafirhane hizmetleri, çalışma alanları, oyun-eğlence alanları, derslikler gibi çok kapsamlı bir bina olacak.
Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl, merkezin kapasitesi ve içeriğiyle engellilere yönelik modern ve kapsamlı bir tesis olacağını söyledi. Bu yatırım için ciddi bir kaynak ayrıldığını ifade eden Başkan Çöl, "Engelsiz Yaşam Merkezimizde her yaştan engellilerimize yönelik hizmetler verilecektir. Tesisimizde engelliler için sağlık ve rehabilitasyon merkezimiz, mesleki eğitim birimlerimiz, tedavi havuzlarımız, oyun alanlarımız, misafirhanelerimiz ve başka birçok sosyal ve kültürel donatımız yer alacaktır. Merkezimizi, hem engelli kardeşlerimizin hem de ailelerimizin birçok ihtiyacını karşılayacak biçimde tasarladık. Burası bölgemizin örnek olacak kapsamlı bir tesisi olacak. İnşallah en kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı planlıyoruz. Bu bağlamda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Dr. Fatma Betül Sayan Kaya hanımefendiye, görüşmelerimizin hızlı bir şekilde sonuç verip hızlanmasını sağlayan Milletvekilimiz Hatice Dudu Özkal Hanımefendiye, Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer beye teşekkürlerimizi iletiyoruz." dedi. 
 
Editör: Haber Merkezi