BU MAKİNEYİ TÜRKİYE’DE İLK DEFA ELİBOL ÜRETTİ

Tarım alet ve makinelerinde günden güne gelişerek Türkiye’de ve Avrupa’da önemli bir marka haline gelen Elibol Tarım Makineleri, Türkiye’de ilk ve tek olan yeni ürününü tarım sektörüne sundu. Yaklaşık 60 yıllık bir marka olan Elibol, kaliteyi güven yaratır prensibiyle tüm çiftçilerin gönül rahatlığı ile kullanabileceği dayanıklı sınıfının en iyisi haşbay hareket sistemi patentli full otomatik haşbaylı balya makinesi üretti.
ELİBOL F6100 YENİ OTOMATİK HAŞBAYLI BALYA MAKİNESİ’NİN ÖZELİKLERİ
- Haşbay takıp sökme derdine son artık haşbay sökmeden aynı hidrolik piston sistemi ile hem sap, hemde yonca(ot) balyası yapabilme özelliğine sahip
- Çift devir seri şanzımanlı iş verimini artıran, yabaları otomatik ve bağlaması orijinal avrupa (rasspe bağlama grubu)
-Yenilenen toplayıcı tırmık pikap hareketi ile daha az güç daha fazla performans
- Yaba grank sorununu tamamen ortadan kaldırmak için tasarlanmış zincirli sistem
- Elibol arge‘nin hazırlamış olduğu full 6100 serisi tam otomatik haşbaylı balya makinası ile daha az zamanda daha hızlı verim
- Haşbay hareket sistemi patentlidir

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİYLE LİDER
1960 yılından beri faaliyet gösteren ve tarım aletlerinde ileri teknoloji sloganıyla günümüze kadar bir çok yenilikler ve ilklerle tarım sektöründe ülkemizde adından sıkça söz ettiren Elibol Tarım Makineleri, imalatına Kırıcılı Sistem Ayçiçek Hasat Tablası, Yan Burgulu Helezonlu Mısır Hasat Tablası, Balya Makinesi, Yem Karma Makinesi, Taş Toplama Makinesi, Sıvı Gübre Dağıtma Tankı, Sap Toplama Makinesi, Yeşil Yem Bitkileri Rulo Poşetleme Balya Makinesi, Meyve Toplama Römorku, Katı Gübre Dağıtma Römorku, Bahçe Gübre Dağıtma Römorku, Dal Ögütme Makinesi, Sap Parçalama Makinesi, Patates ve Pancar Otu Temizleme Makinesi gibi geniş ürün yelpazesiyle gelişen ve değişen teknolojiyi yakından takip ediyor. Kaliteli ham madde kullanımı ve konusunda uzman personel ile çalışarak kaliteden ödün vermeyen Elibol Tarım Makineleri, Türkiye genelindeki yetkili servisi ve bayileri ile çiftçilere satış sonrası sorunsuz hizmet veriyor.

KALİTEYİ GÜVEN YARATIR
Elibol Tarım Makineleri Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Elibol, “Ürünlerimizde kullandığımız parçalarda kaliteden ödün vermiyoruz. Ülke genelinde bulunan geniş servis ve bayi ağımızla çiftçilerimize satış sonrası da kesintisiz hizmet sunuyoruz. Sektörümüzde ki diğer firmalarla etik koşullarla rekabet ediyoruz.  Ülkemizde düzenlenen tarım fuarlarına katılarak ürünlerimizin tanıtımını yapıyoruz. Kapalı alan 13500, açık alan 23000 metrekare olan fabrikamızla Türk çiftçisine hizmet vermekten onur ve gurur duyuyoruz. Gelişen teknoloji ile yeni ürün ve arge çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Türkiye’de ilk ve tek olan haşbay sistemi patentli full otomatik Elibol F6100 haşbaylı balya makinesi tüm çiftçilerimize hayırlı olsun” dedi.

 
Editör: Haber Merkezi