Bölgenin en büyük Rehabilitasyon Merkezi Sandıklı'ya açılıyor

FETÖ Terör örgütü olarak faaliyet gösteren yapının ilçemizde bulunan okulunun Sandıklı Belediyesi'ne devriyle başlayan süreçte, baştan aşağıya yenilenen ve günümüz şartlarında hizmet verebilecek duruma gelen Bedensel Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tamamlanmak üzere.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza bağlı olan ve 4 kattan oluşan, 100 yatak kapasiteli Bedensel Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, bittiği zaman Türkiye'de Belediye tarafından işletilen ilk ve tek rehabilitasyon merkezi olması sebebiyle ilklerin arasından kendine yer bulmuş olacak.

Engelli Bakım Merkezi'ni yerinde inceleyen Başkan Mustafa Çöl, yetkililerden binanın durumu hakkında bilgi alarak çalışanlara işlerinde kolaylıklar diledi. Yapılan tadilat çalışmalarından sonra çehresi baştan sona değişen binanın farklı bir konsept ile vatandaşlara hizmet vereceğinin altını çizen Başkan Mustafa Çöl; "Engelli Bakım Merkezimiz büyük bir aksilik olmazsa Eylül ayının sonunda tamamlanmış olacak. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı olacak merkezi Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Sandıklı Belediyesi olarak bizler işletecek ve en güzel şekilde engelli vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Hem istihdam sağlayacağız hem de ilçe ekonomisine ciddi bir destek sağlayacağız. Milletin paraları ile yapılan yer yine bu aziz millete hizmet verecek. Ben bu bağlamda bizlere verdikleri desteklerden dolayı Bakanlığımıza çok teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi