BOLCAL BELEDİYE PERSONELİNİ ZİYARET ETTİ
Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Belediye Başkan Adayı Dr.Hakan Bolcal, Sandıklı Belediyesi'ni ziyaret etti.
Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte Başkan İsmail Elibol’u makamında ziyaret ederek bir süre sohbet eden Bolcal, daha sonra  Belediye Başkanı İsmail Elibol ile birlikte Belediye çalışanlarını tek tek  ziyaret etti.
Bolcal’ın ziyaretinden son derece memnun olan Başkan Elibol, “Partimizin belediye başkan adayı Dr.Hakan Bolcal ve meclis üyesi adayları ile teşkilat mensuplarımızın yaptığı bu ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Ben Hakan Bey'in tecrübesi ile bu bayrağı daha da yükseğe çıkaracağından hiç  şüphem yok. Ben daima kendilerinin yanındayım. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Özveri ile çalışacak ve her kesimin takdir ile karşıladığı bir  meclis listesi oluşturduklarını dile getiren, MHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bolcal, “Sandıklımıza güzel hizmetler kazandırmak istiyoruz. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz.Tüm projelerimizi bilimsel olarak hazırlıyoruz.İnşallah 31 Mart günü Halkımızla birlikte bu belediyeyi en iyi şekilde yöneterek,Sandıklı’nın ilerlemesine katkılar sağlayacağız.Çalışan hiçbir personelimizi işten çıkarma gibi bir düşüncemiz yok.Kimsenin ekmeği ile oynamayacağız.Çalışan personel hak ettiği değeri alacağı gibi disiplinli bir yönetim şekli sergileyeceğiz.Başka partiler gibi Kimseye  iş sözü vermiyoruz.”dedi.
Editör: Haber Merkezi