BİRLİKTEN KUVVET DOĞDU
Sandıklı’da yapımı devam eden Meslek Yüksek Okulu ek bina inşaatının kalan ince işlerinin ihalesi yapılarak yer teslimi yapıldı.
Daha önce Belediye Başkanı İsmail Elibol’un şahsi gayretleriyle topladığı 474 bin TL ile belirli bir aşamaya gelen daha sonra işadamı Murat Cem Turan’ın kaba inşaatını tamamladığı Meslek Yüksek Okulu ek binasının elektrik, su, sıva, boya ve dekorasyon işlerini kapsayan ince işlerinin ihalesi yapılarak yer teslimi yapıldı.
ELİBOL; “SANDIKLI İÇİN BİRLİK OLDUĞUMUZDA AŞAMAYACAĞIZ ENGEL YOK”
Meslek Yüksek Okulu ek bina inşaatının tamamlanması için elinden geleni yaptığını belirten Belediye Başkanı İsmail Elibol; “İnşaatın tamamlanması için gayretlerimizle 474 bin TL topladık. Sandıklı için çok önemli bir fedakarlık gösteren işadamı hemşerimiz Murat Cem Turan’da ek binanın kaba inşaatını tamamladı. Son olarak inşaatın ince işlerinin tamamlanması için muhtarlar Ankara’ya gitmiş ve girişimlerde bulunmuşlardı. Şükürler olsun ki ek bina inşaatının ince işlerinin ihalesi tamamlanarak yer teslimi yapıldı. Meslek Yüksek Okulu ek bina inşaatının tamamlanması için ilçemizde örnek olacak bir birliktelik yaşandı. Temeli atıldığı günden bu yana inşaatın tamamlanmasında emeği geçen Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Afyonkarahisar Milletvekillerimize, Afyon Kocatepe Üniversitesi  Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Solak’a, Kamu Denetçisi hemşerimiz  Av.Zekeriya  Aslan’a, eski Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. H.Ali Yalım’a, eski Meslek Yüksek Okulu Dernek Başkanı Halil Kozan’a, eski Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Altuntaş’a, eski Kaymakamlarımız Samet Ercoşkun ve Ali Candan’a , Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Yusuf Karaca ve çalışma arkadaşlarına, Meslek Yüksek Okulu Derneği Başkanı Ahmet Nayan’a, Kent Konseyi Başkanı Lütfi Öner ve konsey üyelerine, muhtarlarımıza, işadamı Murat Cem Turan’a, oda ve sivil toplum kuruluşlarına, destek veren esnaf ve işadamlarına ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.  Bu güzel haber ilçemizde birlik ve beraberlik olduğunda aşılamayacak engel kalmayacağını bir kez daha bizlere gösterdi. Sandıklı menfaatleri için siyaseti bir kenara bırakarak beraber hareket etmeliyiz. “dedi.
Editör: Haber Merkezi