Bedensel Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi gün sayıyor

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl tarafından hayata geçirilecek olan "Bedensel Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi" vatandaşlarımıza hizmet vermek için gün sayıyor.

Daha önce hiçbir ilçede hayata geçirilemeyen Rehabilitasyon Merkezi, ilkleri gerçekleştiren Belediye Başkanı Mustafa Çöl tarafından, bir ilçede açılan ilk "Bedensel Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi" olarak tarihteki yerini altın harflerle alacak.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zekai İnan ile beraber merkezi inceleyen Başkan Mustafa Çöl, burada yapılacak olan işlemler, binanın durumu, teknik konular, yapılması düşünülen hizmetler hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

Konu hakkında görüşlerini dile getiren Başkan Çöl; "FETÖ'ye ait olan bu binanın 12 Temmuzda yıkımı için karar vermiştik. Bu karardan 3 gün sonra 15 Temmuz hain darbe girişimine şahit olduk. Allahımıza binlerce kez şükürler olsun ki milletin parası ile yapılan bu bina bizimle beraber yine aslına yani millete hizmet verecek.

Ben bu bağlamda Sandıklı İlçemizin adının bölgenin tek Rehabilitasyon Merkezi ile anılacak olmasından dolayı duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyor, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi