Başkanlar huzurevinde aşure ikram etti

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl Yaşlılar Haftası ve Aşure günü münasebetiyle Sandıklı Hüseyin Develi Huzurevine bir ziyaret düzenleyerek burada bulunan yaşlı vatandaşlarımızla bir araya geldi ve kendilerine aşure ikramında bulundu.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'e Ak Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, Afyonkarahisar Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çetinkaya, Sandıklı Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Mersin, Sandıklı Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Demirtaş, eşlik etti.

Hüseyin Develi Huzurevinde bulunan yaşlı vatandaşlarımız ile aşure yiyerek sohbet eden Başkan Mustafa Çöl; "Ne zaman huzurevimizde yaşayan yaşlılarımızı ziyaret edip ellerini öpersek onlarla vakit geçirirsek içimizi büyük bir huzur kaplıyor. Allah’a şükür bu gün bu huzuru ve sevinci yaşıyoruz. Onların mutluluğunu gördükçe bizim de gözlerimiz mutluluktan yaşarıyor. Burada yaşamlarını sürdüren değerli büyüklerimizle bir arada olmaktan çok mutluyuz.

Onların var olması, bizlerle birlikte olmaları bize şevk verdi. Bize hayatı öğreten büyüklerimizi burada ağırlamak bize onur veriyor. İyi ki varlar. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Onların dualarıyla bizler de daha başarılı işlere imza atacağız." ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi