Başkan Mustafa Çöl’ün yoğun temposu devam ediyor

İkinci dönem Belediye Başkanlığı görevine başlayan Başkan Mustafa Çöl, program, etkinlik, organizasyon ve görüşmelerine yoğun bir tempoda devam ediyor.

İlk olarak Antalya’da düzenlenen Akdeniz Üniversitesi, Alanya Üniversitesi ve Hacı Bayramı Veli Üniversiteleri tarafından organize edilen sempozyumun onur konuğu olarak katılarak verilen plaketi kabul ettiler.

Akabinde Kızık Mehmet Yaşar Ortaokulu tarafından gerçekleştirilen TUBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılışına katılarak öğrencilerimizin yapmış olduğu projeleri incelediler.

Buradan “Cafe Mira” adlı işyerinin açılışını yapan Başkan Mustafa Çöl, genç girişimci kardeşimize hayırlı işler bol kazançlar dileklerinde bulunarak işyerinin ilk müşterisi oldular.

Daha sonra Ak Parti ilçe Başkanı, ilçe yönetimi, ve meclis üyelerimizle beraber Pazar ziyareti yapan heyet vatandaşlarımızın hayırlı olsun dileklerini kabul ederek, kendileriyle ayak üstü sohbetler gerçekleştirdiler.

Başkan Mustafa Çöl bunun dışında sabah mesainin ilk dakikalarından akşam saatlerine kadar hemşerilerimiz ile makam odasında görüşmeye, karşılıklı fikir alış verişlerinde bulunmaya ve problemleri ilk ağızdan çözülmesi için gerekli talimatları vermeye devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi