Başkan Mustafa Çöl’e teşekkür ziyareti

Afyonkarahisar Özel Sporcular Gençlik ve Spor Klubü sporcusu down sendromlu kardeşimiz Münevver Yılmaz, ailesiyle birlikte Başkan Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ederek, teşekkür ziyaretinde bulundular.

2009 yılında spora başlayan kardeşimiz 2012 yılında kategorisinde atletizm dalında Avrupa dereceleri yaptı. Şimdi de Finlandiya’nın Tempere kentinde düzenlenecek olan IAADS Atletizm yarışmalarında gülle atmada ülkemizi temsil edecek.

Çalışmaları ve Antrenmanlarını için Akdağ Tabiat Parkında Başkan Mustafa Çöl’ün konuğu olan Münevver Yılmaz (25) şahsına, ailesine ve hocalarına göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı kendisine teşekkür ederek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özellikle Akdağ’da yapmış olduğu antrenmanların kendisi için bulunmaz bir nimet olduğunun altını çizen Münevver, ilk fırsatta tekrar gelmek istediğini dile getirdi.

Başkan Mustafa Çöl, Münevver kardeşimize katılacağı Avrupa Atletizm yarışmalarında başarılar dileyerek, ülkemizin ve bölgemizin adını uluslararası turnuvalarda en iyi şekilde temsil edeceğine inancının tam olduğunu belirtti. Ailesine ve hocalarına göstermiş oldukları destek ile gayretlerden dolayı teşekkür eden Başkan Mustafa Çöl, spora ve sporcu kardeşlerimize elimizden geldiği kadar desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi