Başkan Mustafa Çöl’den Şuhut Ziyareti

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Kaymakam Eflatun Can Tortop, Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Öztopbaş ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şükrü Ülgüner, Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya ile Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’u makamlarında ziyaret ettiler.

Sıcak ve samimi bir havada gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Başkan Mustafa Çöl Şuhut Kaymakamımıza ve Şuhut Belediye Başkanımıza bakır el işi ibrik hediye etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kaymakam Kaya ve Başkan Bozkurt heyete teşekkür ederek bu nazik hediyeleri için Başkan Mustafa Çöl’e duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Şuhut Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilecek olan proje ve atölyeleri gezen heyet, Şuhut Orman Fidanlığını’da ziyaret ederek yapılan faaliyetlerle ilgili yetkililerden bilgiler aldılar.

Kurum ziyaretlerinin akabinde heyet, Şuhut ilçesindeki esnaflarımızı ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar dilediler. Şuhut’a gelerek kendilerini unutmayan heyete teşekkür eden esnaflarımız bütün herkese ayrı ayrı teşekkür ederek, Sandıklı ilçemize selamlarını gönderdiler.

Editör: Haber Merkezi