BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL’DEN ŞEHİDİMİZE TAZİYE MESAJI
 
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, şehidimiz Kamil Tunç’a Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diledi.
Kayseri’de bombalı araçlı saldırıda şehit olan 13 askerimizden birisi olan hemşerimiz 20 yaşındaki komando er Kamil Tunç için taziye mesajı yayımlayan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Kayseri’de terör örgütü mensupları tarafından kalleşçe şehit edilen hemşerimiz komando er Kamil Tunç kardeşimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine, milletimize ve Türk silahlı kuvvetlerimize başsağlığı dilerim.
Birlik ve beraberlik içerisinde, terörün ülkemiz vatan topraklarından silinip atılması için büyük bir mücadele verilmektedir. Bu mücadelede kaybettiğimiz canlar, memleketimizin canlarıdır, geleceğimizdir. Acı büyüktür ve Türk milleti bu acıyı göğüsleyecek güçtedir. Terörün destekçisi tüm iç ve dış mihraklar tarafından iyi bilinmelidir ki, şehit kanlarıyla sulanan bu vatanın her karış toprağı kutsaldır. Bu doğrultuda terörle mücadele kararlılıkla sürdürülmektedir. Bizlere düşen ise sağduyulu ve birlik içinde olmaktır.
Bu duygu ve düşünceler içinde tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor,  şehit düşen aziz kardeşimiz Kamil Tunç’a Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm milletimize sabırlar dilerim.” dedi.
 
 

 
Editör: Haber Merkezi