Başkan Mustafa Çöl’den Sandıklı halkına teşekkür

Sandıklı Belediye Başkanlığı seçimini rakiplerine büyük fark atarak yeniden kazanan ve mazbatasını alarak görevine başlayan Mustafa Çöl, ilçe sakinlerine teveccühlerinden dolyı teşekkür mesajı yayımladı.

Ak Partili Başkan Mustafa Çöl mesajında:

“Değerli Hemşerilerim;

Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Belediye Başkanı Adayı olarak şahsımın açıklanmasından itibaren, yerel seçim heyecanını sizlerle hep birlikte yaşadık. Allah’ın izni, sizlerin de destek ve gayretiyle 2019 yerel seçimlerinden başarıyla çıktık. Bu süreçte tüm adaylar partileri adına çalışmalar yürüttü. Yoğun bir propaganda dönemini geride kaldı.
Sizlerin teveccühü ile, bu onurlu göreve seçildik. Şahsım ve yol arkadaşlarım adına Hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır. Sorumluluğumuzun farkındayız. Vermiş olduğunuz emanetiniz de çok yücedir. Belediye Başkanlığım süresince her zaman emanetinize sahip, güveninize layık olmaya çalışacağımdan emin olmanızı isterim. Siz değerli hemşerilerimin sağlığı, mutluğu, huzuru, refahı ve esenliği için belediye meclisi üyelerimiz ve belediye çalışanı sevgili kardeşlerim ile birlikte hiçbir ayrım gözetmeden ilçemize hizmet edeceğiz. Hep birlikte ilçemizi ihya edeceğiz.
Siz değerli hemşerilerime yapamayacağım projelerin, yerine getiremeyeceğim şeylerin sözünü vermedim. Bütün projelerimizin öncelik sıraları belirlenmiş olup, göreve başladığımız günden itibaren sizlerin de desteği ile uygulamaya başlayacağız.
Projelerimizi gerçekleştirirken de önce Allah’a sonra ekibime ve siz değerli hemşerilerime güveniyorum. Sizlerden ricam bu aşamada bize destek vermeniz, önerilerinizi sunmanız ve yapıcı eleştirilerde bulunmanızdır. Gayemiz; ilçemizi ihya ederek, sizlerin yaşam kalitesini yükseltmektir.
Başından beri yanımızda olan, bize inanan, bize güvenen, her şartta yanımızda olan ve bu göreve layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Orman ve Su İşleri eski Bakanı Prof. Dr. Veysel EROĞLU’ na, Milletvekillerimize, İl Başkanıma, İlçe Başkanıma, Ana kademe, Kadın ve Gençlik kolları ile partimizin her bir neferine, yol arkadaşlarımıza ve dostlarımıza, Basın ve Yayın mensuplarına, bize oy veren vermeyen tüm hemşerilerimize, diğer partilerin adayları ile seçim sürecinin huzur ve güven içerisinde geçmesini sağlayan mülki ve idari amirler ile kolluk kuvvetlerine ve burada sayamadığım tüm isimsiz kahramanlara can-ı gönülden teşekkür ediyorum.”dedi.

Editör: Haber Merkezi