BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL'DEN REGAİB KANDİLİ MESAJI

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL Regaib Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Mustafa ÇÖL mesajında;
"Bir kez daha hep birlikte Allah’ın bereket, rahmet ve mağfiretinin bol bol ihsan edildiği üç ayların müjdecisi Regaib Kandili’ne erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Böylesi günler kalplerimizi sevgiyle dolduran, birbirimize hoşgörülü ve saygılı olmamız gerektiğini bizlere hatırlatan, kardeşlik, arkadaşlık, yardımlaşma gibi duygularımızı artıran ve biz kullarını Allah'a yakınlaştıran günlerdir. Edilen duaların ve tövbelerin kabul gördüğü, yüreklerin nurla dolduğu, Yüce Mevla’nın sonsuz affından, merhametinden ve iyiliğinden bol bol yararlanıldığı bu mübarek gecede birlik ve beraberliğimizin artması gerektiği inancındayım.
Bu duygu ve düşüncelerle üç aylara ulaşmanın hazzı ile Mübarek Regaib kandilinin kutlu olmasını diler, Sandıklılı hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz eder selam ve saygılar sunarım." dedi.
 
Editör: Haber Merkezi