BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL'DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak , bu mübarek gecenin tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini temenni etti.

Başkan Mustafa ÇÖL mesajında; "Manevi atmosferin en fazla hissedildiği bir mübarek geceye ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz’in doğumu nedeniyle kutladığımız Mevlid Kandili dolayısıyla kalplerimiz mutluluk ve huzur doldu. Bu mübarek geceyi, güzel ahlakı tamamlamak için gönderilen Efendimizi daha fazla tanımaya, örnek hayatını ve güzel öğütlerini çocuklarımıza öğretmeye, hayatımızın her alanında O’nu kendimize örnek edinmeye ve gösterdiği yoldan ayrılmamaya ayırmalıyız.

 Kardeşlik bağlarımızı güçlendiren müstesna günler olarak mübarek kandil günlerinde başta yakın akrabalarımız ve çevremizdeki insanlarla bağlarımızı güçlendirmek, dargınlıkları sonlandırmak son derece önemlidir. Bugün insanlığın içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtuluşun, tüm insanlığa örnek olarak gönderilen Peygamber Efendimizin yolundan ilerlemek olduğunu unutmamalıyız.

 Bu duygularla, Sandıklı'lı hemşerilerimin ve bütün İslam aleminin Mevlid Kandili’ni tebrik eder, mübarek gecenin tüm dünya için huzura vesile olmasını dilerim." dedi.

Editör: Haber Merkezi