Başkan Mustafa Çöl’den Kızılay Haftası Mesajı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 29 Ekim-04 Kasım tarihleri arasında kutlanan “Kızılay Haftası” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Çöl mesajında; “1868’den beri Türk Kızılay’ı vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak dertlerine derman olarak varlığını sürdüren güzide kuruluşlarımızdandır.

Irk, din, dil gözetmeksizin dünyanın farklı coğrafyalarındaki afetzedelerin, muhtaçların, yoksulların yardımına koşan Türk Kızılay'ı, milletimizin vicdanını, hoşgörüsünü hakkıyla temsil etmektedir.

Gıda, giyim, barınma, ilaç ve diğer temel ihtiyaçları hızla gideren bu teşkilatın çalışmalarında özellikle son yıllarda ülkemiz sınırları dışında da etkin faaliyetleri göze çarpmakta, yaptıkları çalışmalarla Türk milletinin medar-ı iftiharı haline gelen Türk Kızılay’ı, milletinden aldığı maddi ve manevi desteklerle her geçen gün güçlenmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle; insanlık adına bu ulvi görevi üstlenerek hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Kızılay’ın değerli yönetici ve çalışanları ile hayırsever vatandaşlarımın “Kızılay Haftası”nı en kalbi duygularla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Editör: Haber Merkezi