Başkan Mustafa Çöl’den kaplıca denetlemesi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı Hüdai Kaplıcalarımızda bulunan ve vatandaşlarımız tarafından yoğun olarak kullanılan yerleri denetleyerek, konuyla ilgili yetkililerden bilgi aldılar.

Misafirlerimizin sıklıkla ziyaret ettiği; Restaurant, Cafe, Masal Park ve Kaplıca İşletme Binasında incelemelerde bulunan Başkan Çöl, vatandaşlarımızla sohbetlerde bulunarak onlarında görüşlerini almayı ihmal etmedi.

Hemşerilerimizin görüş, istek ve önerilerini değerlendirdiklerini belirten Başkan Mustafa Çöl; “Belediye olarak yaptığımız hizmetler Vatandaşlarımızın memnuniyeti göz önüne alınarak yapılmaktadır. Hal böyle olunca en iyi müfettiş vatandaşlarımızdır. Bizlerde gördükleri olumlu, olumsuz durumları direk olarak kendilerine sorarak eksiklerimizi kısa sürede gidermek için çaba ve gayret içerisindeyiz. Genel olarak belirtmek isterim ki Hüdai Kaplıcalarımızda yaptığımız anket ve durum analizlerinde %90 oranı gibi yüksek bir beğeni oranına ulaşmış durumdayız. Biz bu rakamı daha da yukarı çekmenin gayreti içerisindeyiz. Ben Kaplıcalarımızda görev yapan personellerimize teşekkür ediyor, kaplıcalarımızı tercih eden misafirlerimize sağlıklı, sıhhatli günler diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi