Başkan Mustafa Çöl’den devlet hastanesine teşekkür ziyareti

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, son zamanlarda yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı Sandıklı Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hazım Bozca’yı makamında ziyaret ederek bir teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Sandıklı Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı Uzm. Dr. Mahmut Aykın, İdari İşler Müdürü Selçuk Karayel, İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Yılmaz Kumdakçı, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ümran Alaybeyoğlu ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Betül Koçpınar’da hazır bulundular.

Başkan Mustafa Çöl burada yapmış olduğu açıklamada; “Yaptıkları güzel çalışmalar ile hastanemizde kalite ve hizmet standardını artıran çok değerli başhekimimiz, başhekim yardımcımız, hastane müdürümüz, müdür yardımcımız, başhemşiremiz, başhemşire yardımcımız ve kıymetli personeline ayrıca sendika temsilcilerine teşekkür ziyaretinde bulunduk. Hastanemize Kadın Doğum başta olmak üzere 3 adet branş doktorumuz geliyor. Sandıklımız her zaman her şeyin en güzeline ve en iyisine layık. Rabbim dert verip derman aratmasın. Devletimize Milletimize zeval vermesin inşallah.” İfadelerine yer verdi.

Teşekkür ziyareti hep birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi